Sophie Grace Meditationer

Sophie Grace Meditations:

Progessiv muskelavslappning 1

 

 

 

Progressiva muskelavslappningar har man länge kunnat köpa på cd på Apoteket. Vår kan du hitta på de flesta streamingtjänster och i de flesta digitala butiker världen över.

 

Vad är progressiv muskelavslappning? Jo, det innebär att man "lär" kroppen skillanden medan spända och avslappnade muskler genom att först spänna en muskelgrupp och sedan slappna av. Gör man denna övning regelbundet så blir det allt lättare att hitta avslappningen i kroppen.

 

Detta är en vägledd övning till avslappnande bakgrundsmusik. Övningen är uppdelad i tre delar. Först en del som heter "Spänn och Släpp", Sedan en del som heter "Avrundande Avslappning" och slutligen "Avslutning". Varför olika delar? Jo, alla är vi olika och vi föredrar olika längd på meditationerna. På albumet finns det tre olika versioner av "Avrundande Avslapnning", vilket get lyssnaren möjligheten att själv bestämma hur länge (3, 5 eller 10 minuter) han eller hon vill vila ostört efter själva övningen innan det är dags att lämna meditationen. Vidare ger det också möjlighet att kombinera flera olika meditationsövningar. Tillexempel skulle man kunna använda "Spänn och släpp" i kombination med våra dagdrömsmeditationer.

 

 

Tid

Pris

 

Köp hela albumet

 

 

 

Köp enskilda spår:

 

 

 

1. Spänn och släpp

7:10

9 kr

 

2. Avrundande vila

2:55

9 kr

 

3. Avslutning

1:30

9 kr

 

4. Avrundande vila 1.1 (Bonusspår)

5:30

9 kr

 

5. Avrundande vila 1.1 (Bonusspår)

9:59

9 kr

 

 

 

 

 

Här finns vi!

Missa inte när nästa meditation blir tillgänglig på Spotify! Följ oss och få ett meddelande direkt från Spotify när en ny meditation kommer upp!

Följ oss på Spotify!