Sophie Grace Meditationer

Sophie Grace Meditations:

 

 

 

Rosenträdgården

(Vägledd dagdröm)

I "Rosenträdgården" använder vi oss fantasin för att skapa ett avslappnande scenario, en rosenträdgård, för att hjälpa lyssnaren att varva ner, vila och ladda om. Meditationen är i fyra grunddelar: "Inledande avslappning", "Skapa bilden av rosenträdgården", "Vila i rosenträdgården" och slutligen "Avsluta dagdrömmen".

 

Första delen hjälper lyssnaren att varva ner för att man i nästa del lättare ska kunna föreställa sig rosenträdgården. När vi byggt upp bilden och testat hur det är att uppleva platsen ges tid i "vila i rosenträdgården" att själv fortsätta dagdrömma om platsen eller så kan man välja att bara vila lugnt och stilla. Sista delen fungerar som en "väckning", vilket innebär att vi helt enkelt avslutar meditationen.

 

Fördelningen av meditationen på olika spår gör det möjligt att själv anpassa meditationen efter tycke och behov. EP:n innehåller två längre versioner av "Vila i rosenträdgården" för den som vill

ta längre tid på sig. Vill man kan man också lägga in ett instrumentalt spår mellan vilan och avslutningen för att förlänga vilan. Vill man sova efter meditationen kan man helt hoppa över avslutningen. Den inledande avslappningen kan även den bytas ut mot spåret "Spänn och släpp" från någon av våra progressiva muskelavslappningar om man gillar den formen av avslappning.

 

 

Tid

Pris

 

Köp hela albumet

 

50 kr

 

Köp enskilda pår

 

 

 

1. Inledande avslappning

3:06

9 kr

 

2. Skapa bilen av rosenträdgården

4:05

9 kr

 

3. Vila i rosenträdgården

3:44

9 kr

 

4. Avsluta dagdrömmen

1:20

9 kr

 

5. Vila i rosenträdgården, Nr. 2 (Bonusspår)

7:17

9 kr

 

6. Vila i rosenträdgården Nr. 3 (Bonusspår)

5:41

9 kr

 

Här finns vi!

Följ oss på Spotify!

Missa inte när nästa meditation blir tillgänglig på Spotify! Följ oss och få ett meddelande direkt från Spotify när en ny meditation kommer upp!