Rosenträdgården. Kort hjärnvågssstimulerande version
Detta är en kortare version av Rosenträdgården som också innehåller binaural rytm och isokroniska toner. Om du inte vill lyssna på musik med hjärnvårsstimulerande inslag eller planerar att använda övningen med barn, rekommenderas originalversionen eller den andra korta versionen av Rosenträdgården som är helt fri från detta. De kortare versionerna av meditationen ger lyssnaren lite mindre tid att utforska rosenträdgården på egen hand – fyra minuter jämfört med sju minuter i originalet. För att dra nytta av den binaurala rytmen behöver du använda hörlurar och dessutom se till att rätt lur sitter i/på rätt öra. Hörlurar behövs inte för att dra nytta av isokroniska toner.
Rosenträdgården är en guidad meditation som passar alla. Den kan användas av både nybörjare och de som är vana vid att meditera, och originalversionen utan hjärnvågstimulerande frekvenser kan användas av både vuxna och barn (från ca 10 år). Övningen kan användas bara för att slappna av och varva ner efter jobbet eller för att mildra stress eller ångest och andra psykiska hälsoproblem*.Rosenträdgården är en icke-religiös meditation: Det finns inte några religiösa eller andliga inslag i den alls, vilket innebär att den kan användas av alla, oavsett tro eller livsåskådning.Det enda lyssnaren behöver göra för att utföra den här meditationen är att lyssna på författarens instruktioner när hon först tar dem igenom en lättare inledande avslappning och sedan hjälper till att måla upp en upplevelse av att vara i en vacker rosenträdgård där de kan slappna av och vila.
Lyssna inte på denna meditationen om du själv kör bil eller annat fordon eller åker med någon annan som gör det.
Uppläst av författaren. Musik av Christopher Lloyd Clarke. Binaural rytm och isokroniska toner av författaren.
*Forskning har visat att alla former av meditation och avslappning har en positiv effekt på vår mentala hälsa. Detta ersätter dock inte medicinsk vård.
.
Dela:
FAKTA
ISBN:
9789198503821
Språk:
Svenska
Uppläsare:
Sophie Påhlsson
Utgivningsdatum:
2 februari, 2020
Bakgrundsbild:
CanStockPhoto/[Seqoya]
Bakgrundsmusik:
Christopher Lloyd Clarke
Kompositörens hemsida:
enlightenedaudio.com
Har musiken hjärnvågsstimulerande frekvenser?:
Ja